VIJESTI

VELUX VELIKA JESENJA AKCIJA

Dodavanje krovnih prozora vašem potkrovlju transformisaće vaše potkrovlje kao što nikada niste mogli ni zamisliti. Unaprijedite svoj životni prostor uz VELUX i smanjite svoje račune za energiju! Kako?

Svi VELUX krovni prozori su energetski efikasni i dobro izolovani, sa niskom toplotnom propusnosti. Dodavanjem naših visokokvalitetnih krovnih prozora, imaćete dovoljno prirodne sunčeve svjetlosti, pa ćete uštedjeti na računima za struju.

Ukoliko kupite VELUX krovne prozore zajedno sa roletnama možete uštedjeti još više! Dodajte spoljne i unutrašnje roletne koje obezbjeđuju toplotnu izolaciju i one će vam smanjiti troškove grejanja u zimskom periodu. U međuvremenu, spoljne roletne i roletne za zaštitu od toplote održavaće vaše prostorije udobno hladnim tokom ljeta, štedjeći vam novac koji trošite na klima uređajima. Da li ste spremni da napravite dobar posao i transformišete svoj dom?

Neka zima ostane napolju 

Ljeto je završeno, hladni dani dolaze, tako da je došlo vrijeme da se pripremite za predstojeću zimu.

Zima, ohhh, već mi je hladno.

Zapravo, i ne mora da bude tako. Potrebno je samo da imate prava rješenja za svako godišnje doba i sasvim sigurno radost koju donose zimske čarolije će moći da se doživi na drugačiji, ljepši način.

Jedno od najbitnijih su svakako prozori, a VELUX vam može ponuditi široku paletu proizvoda koje mogu unaprijediti život u potkrovlju, sve u zavisnosti od vaših želja i preferenci. Odaberite Standard krovne prozore koje su ekonomski pristupačni, Standard Plus za dodatnu energetsku efikasnost ili Premium za bolji estetski ugođaj ali i mogućnosti za automatizaciju doma.

Samo zamislite kako želite da izgleda vaš dom. Zamjenite tamu sa puno svetla, povećajte protok svježeg vazduha i napravite prostor u kome ćete uživati i zimi i leti.

Samo zamislite. Jedan pogled i znaćete šta želite.

Više o proizvodima

Povećajte energetsku efikasnost renoviranjem

Nije lako donijeti odluku da li ćete napraviti neku manju ili veću adaptaciju svog doma. Nekima je potreban dodatni prostor, neki bi željeli da ga učine modernijim, ali je svakako pitanje energetske efikasnosti ključno. S druge strane, nikada nije bilo važnije napraviti uštede energije i ovaj trend će se nastaviti. Možda ćete morati da investirate malo više ali na duge staze to će se isplatiti jer će računi za struju i grijanje biti niži.

Pored toga, kada renovirate, treba da imate na umu da vaš dom treba da ima više svjetlosti i vazduha, optimalnu temperaturu u svakom trenutku a svako renoviranje treba da poveća i vrijednost vaše imovine.

Tako da, ukoliko imate stare prozore koji ne ispunjavanju vaše potrebe onda je jedino rješenje zamjena. Standard Plus prozori sa trostrukim staklom su visoko preporučljivi u ovom slučaju jer su dizajnirani da izdrže ekstremne vremenske prilike i zadrže ih tamo gde im je i mjesto – van vašeg doma.

Zamjenite ih sada!

Više o renoviranju

Velika jesenja akcija

Bilo da je u pitanju veliko ili malo renoviranje potkrovlja, svakako treba da razmislite o rješenjima koja će vaš dom održavati toplim.

Ovog oktobra, sa željom da pomogne ljudima koji žive u potkrovlju, VELUX je pripremio specijalnu ponudu.

Kupite Standard Plus krovni prozor sa trostrukim staklom i opšivku sa BDX termo i hidroizolacionim setom i dobićete MHL spoljnu mrežicu gratis kao i 10 godina garancije na prozor. Ponuda je važeća od 11. oktobra do 30. novembra.

Sa novim prozorima uživaćete u zimskim avanturama kako želite, možda napolju u snijegu ili možda samo gledajući sa svog prozora u udobnom, toplom domu. A kada zima prođe, uskoro ćete morati da razmišljate o suprotnom rešenju, kako da se zaštitite od vrućine, a MHL spoljna mrežica biće savršeni pomoćnik.

Tako da, zamjenite prozore, uživajte u toploj zimi i manje vrućem ljetu.