VIJESTI

NOVO u asortimanu – rasvjeta Globo lightning

globo lightning cazin

Za naše kupce u 2022. godini spremili smo novitete u ponudi. Od mjeseca aprila u našim prodavnicama pronađite asortiman proizvođača rasvjete Globo lightning. 

globo lightning una-promet

O Globo lightning 

Firma GLOBO Handels GmbH osnovana je 1998. godine sa sjedištem u Austriji. Osnovna djelatnost firme je razvoj i distribucija dekorativne rasvjete u cijelom svijetu. Najvažniji prodajni partneri uključuju specijalizovane prodavnice rasvjete, Bau trgovačke centre, prodavnice namještaja, prodavnice elektro materijala i maloprodajne lance. Globo je jedan od vodećih distributera dekorativne rasvjete u Evropi. Naši proizvodi se trenutno isporučuju u više od 50 zemalja širom svijeta.

Asortiman

S asortimanom proizvoda koji uključuje preko 4.000 artikala, GLOBO Handels GmbH pozicionirao se kao dobavljač sveobuhvatnog asortimana na tržištu: od klasičnih, elegantnih i kristalnih lustera do modernih dizajnerskih komada, Globo pokriva sve grupe proizvoda i stilove. Inovativna LED tehnologija koja nudi savršen kvalitet svjetla uz nisku potrošnju energije, etablirala se kao osnovna sposobnost firme. Takođe i interni logistički centar s preko 33 000 paletnih mjesta i skladište Globo Istočna Evropa sa 16 000 mjesta za palete, garantuju najveću dostupnost proizvoda u Evropi.
 
Za Globo, istraživanje, razvoj i dizajn, temelj su uspješne budućnosti, a prilikom dizajniranja novih proizvoda, fokus je uvijek na harmoniji funkcionalnosti i forme. Firma se fokusira na trenutni i inovativni dizajn s individualnim naglascima. Globo svake godine predstavlja više od 1.000 novih proizvoda, što ga čini trendseterom na međunarodnom tržištu rasvjete.
 

Više informacija o asortimanu Globo lightning pronađite na web stranici:

https://globo-lighting.ba/shop/