Una Promet d.o.o. Cazin pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.una-promet.com Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.
Na domeni www.una-promet.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Una Promet d.o.o. Cazin

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.
Korištenjem Una Promet d.o.o. Cazin online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 037 518 073 ili na e-mail adresu info@una-promet.com

Una Promet d.o.o. online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u AM ONLINE SHOP online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na www.amshop.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na www.amshop.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik Una Promet online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu www.una-promet.com su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice Una-promet.com podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini www.una-promet.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na www.una-promet.com mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Una Promet d.o.o. Cazin će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici www.una-promet.com sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Una Promet neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici www.una-promet.com

Una Promet nastoji dati najbolju moguću uslugu. Una Promet ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 037 518 073 ili na e-mail info@una-promet.com

Una Promet nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice www.una-promet.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

www.una-promet.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Una Promet d.o.o. Cazin. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice www.una-promet.com ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na www.una-promet.com su pravo kompanije Una Promet d.o.o. Cazin i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Una Promet d.o.o. Cazin je strogo zabranjeno.

Una Promet d.o.o. Cazin može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila
Uslovi korištenja internet stranice www.una-promet.com a propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice www.una-promet.com krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice www.una-promet.com. Pravo korištenja stranice www.una-promet.com je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Una Promet d.o.o. Cazin može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice www.una-promet.com isključivo na odgovornost korisnika kao i da Una Promet d.o.o. Cazin ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info
Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. 037 518 073 ili na e-mail adresu info@una-promet.com

Žigovi, logotipi, registrovani znači i brendovi
Žigovi, logotipi, registrovani znači i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.una-promet.com su registrovani znači imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Una Promet d.o.o. Cazin Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.