Home Usluge

Una-promet d.o.o. Cazin

Friday
Jan 21st

Usluge

E-mail Print PDF

Jedan od glavnih elemenata naše ponude su i kvalitetne usluge prema našim kupcima, na čijem unapređenju radimo svakodnevno.

1. Prevoz kupljene robe na adresu kupca

Prethodno pripremljenu robu i materijale isporučujemo uz pomoć teretnih vozila (kombi, kamion, kamion sa kranom) na željenu lokaciju. Prevoz materijala kupac dogovara sa odgovornim osobljem u našim prodajnim objektima.

2. Rezanje prema mjerama

T60 rezanje iverice 

 

striebig compact raskrajac

- Iverice i radne ploče

Nakon što se izabere materijal (dekor i debljina), kupac svoju narudžbu definiše sa prodavačem. Željene mjere obrađuju se kompjuterski da bi se postigla maksimalna iskorištenost ploče iz koje se sječu pojedini elementi. Sječenje elemenata radi se na osnovu napravljene narudžbe, tj krojne liste. Nalog se uvrštava u plan sječenja a kupac dobiva informacije o terminu preuzimanja ili dostavljanja robe. Rezanje vršimo sa najsavremenijim strojevima sa stopostotnom tačnošću.

- Prozorske klupice

Prozorske klupice, bilo da se radi o PVC ili aluminijskim klupicama, režemo milimetarski tačno uz pomoć adekvatnih mašina na željene dimenzije. 


3. Kantovanje

kantarica 

Kantovanje je proces ljepljenje kant trake na ivice iverice kako bi se sakrio sloj ispod. U svojoj ponudi nudimo kantovanje svih vrsta u odnosu na materijal (melamin rubna traka ili ABS rubne traka) i željene debljine.

Share